tag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post5332950152947337934..comments2023-07-29T14:13:16.027+02:00Comments on Company in my Kitchen: Oeps, did it againMarjokehttp://www.blogger.com/profile/17647728481875854806noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post-73191536653979175442009-01-19T12:17:00.000+01:002009-01-19T12:17:00.000+01:00Het brood is inmiddels gebakken (weliswaar alleen ...Het brood is inmiddels gebakken (weliswaar alleen met gebroken tarwe)en ook al gegeten. De smaak is heerlijk! Wel vond ik dat het rijzen wel érg snel ging (ik heb het overigens twee keer laten rijzen, en één brood zelfs drie keer want kon niet gelijk in de oven en was zover gerezen dat ik bang was voor instorten). Dus het recept is zeker voor herhaling vatbaar, mogelijk dat ik dan toch voor minder gist ga, en inmiddels gebroken rogge heb...<BR/>En nu moet ik natuurlijk je broodrecept van vandaag gaan proberen!<BR/>Groeten en dank voor het recept(en)<BR/>Monica H.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post-71746593551716720162009-01-15T17:43:00.000+01:002009-01-15T17:43:00.000+01:00Ja, het lijkt erg veel maar voor dit brood is dat ...Ja, het lijkt erg veel maar voor dit brood is dat echt nodig. Het smaakt beslist niet naar gist en het zou anders te zwaar worden en onvoldoende rijzen. Je kunt het natuurlijk vervangen door verse gist maar dan heb je zelfs 100 gram nodig en moet je je werkwijze aanpassen door eerst de gist op te lossen.<BR/><BR/>succes en laat even weten hoe het resultaat wordt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post-83181980810519046802009-01-15T11:58:00.000+01:002009-01-15T11:58:00.000+01:00Marjoke, daar ben ik nog een keer. Ik zie in het r...Marjoke, daar ben ik nog een keer. Ik zie in het recept 50 gram gedroogde gist staan....... kan dat kloppen? lijkt me eerlijk gezegd wat veel.....<BR/>ik hoor het graag nog van je.<BR/>Groet,<BR/>Monica H.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post-63456286353821268152009-01-13T18:08:00.000+01:002009-01-13T18:08:00.000+01:00Hallo Monica,Welkom op mijn weblog en fijn dat er ...Hallo Monica,<BR/><BR/>Welkom op mijn weblog en fijn dat er een bezoeker bij komt. Hij is nog pril en ik wil nog het een en ander verbeteren. Maar..je moet op een gegeven moment gewoon beginnen.<BR/><BR/>Ja, ik bedoel hier gebroken korrels en die kun je on-line kopen bij de Zuidmolen (www.de-zuidmolen.nl)<BR/>Je bestelling wordt snel en goed verzorgd geleverd. <BR/><BR/>Binnenkort komt er een overzicht van links met bedrijven die producten leveren; waaronder de zuidmolen.<BR/><BR/>succes,<BR/>MarjokeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7980940015733229177.post-52090775966973232482009-01-13T14:05:00.000+01:002009-01-13T14:05:00.000+01:00Ook ik ben een fan van linda collister (hoewel ik ...Ook ik ben een fan van linda collister (hoewel ik genoemd boek niet heb) en sinds kort lezer van je blog, en zou graag dit brood willen maken. Maar wat bedoel je met "broken Rye" en "broken wheat"(gebroken rogge en tarwe neem ik aan) en waar heb je het gevonden/gekocht?<BR/>Vriendelijke groet uit Breda,<BR/>Monica H.Anonymousnoreply@blogger.com